Logo Zon & gezond
Pretty,Woman,Or,Cute,Girl,With,Sexy,Healthy,Body,Lying

Zonnecosmetica
zoals bronzers

Over zonnecosmetica zoals bronzers geven we je graag een woordje uitleg. We hechten er dan ook belang aan dat je op een verantwoorde manier kan zonnen met de juiste producten. Voor je onder de zonnebank gaat, kan je alle artikelen bij ons aankopen.

 

Andere verzorgingsproducten en geurtjes voor thuis kan je in onze online shop Wellness & Care terugvinden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je bijkomende informatie wenst.

Special Dark

Special Dark van Brown Sugar ligt aan de basis van veel andere bronzers. Door 45x bronzers en biotanning is de crème heerlijk donker. De componenten, waaronder açaibessen, verstevigen je huid en vernieuwen je cellen. Zo zal je een gezonde uitstraling krijgen. Voor een fles van 400 ml betaal je € 39,95.

Aloha Pink

Met Aloha Pink zet je je schoonheid in de verf. De ultradonkere formule bevat natuurlijke ingrediënten zoals granaatappel, tropisch roze zout en kokosnoot. Het product is sulfaat- en glutenvrij, veganistisch en niet op dieren getest. Voor een fles van 400 ml betaal je € 44,95.

Beach Kings

Beach Kings is een 100x bronzer voor mannen met ultradonkere bruiningsingrediënten. De kokosmelk in het product verzorgt je huid. Het speciaal toegevoegde complex is dan weer perfect voor mensen met tatoeages. De inkt blijft er immers fris en helder uitzien. Voor een fles van 400 ml betaal je € 49,95.

Black Choco Strawberry

Black Choco Strawberry van Brown Sugar bevat 400x bronzers en ruikt heerlijk naar aardbeien. De mix van krachtige peptiden, cacao en kokosmelk maakt je huid onweerstaanbaar zacht. Voor een fles van 400 ml betaal je € 62,50.

Black Chocolate Martini

Black Chocolate Martini van Double Dark bevat 400x bronzers en maakt je huid mooi bruin. In het product zit een huidverstevigend complex. Bovendien is het niet op dieren getest. Voor een fles van 400 ml betaal je € 27,95.