Logo Zon & gezond

Zonnestudio die op
veiligheid inzet

Zon & Gezond is een zonnestudio die op veiligheid inzet. We zijn dan ook aangesloten bij Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), een branchevereniging voor zonnestudio’s en leveranciers van zonneapparatuur.

Door dat lidmaatschap zijn wij op de hoogte van de veiligheidsregels bij zonnebanken en de normen om zowel de banken als de lampen up-to-date te houden. Hieronder zetten we enkele huisregels op een rij:

Attractive,Young,Woman,Preparing,For,Tanning,In,Solarium,,Using,Sun
logo A FC.indd

Huidanalyse

Voor je onder de zonnebank gaat, vragen we je om een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van je huidtype wijzen we je dan een zonnebank toe. Zo kan je veilig bruinen zonder te verbranden.

Nog geen achttien?

Als je nog geen achttien jaar bent, is het geen goed idee om onder de zonnebank te liggen. Tot je achttiende is je huid immers nog volop in ontwikkeling. Wanneer je dan zou verbranden, vergroot het risico om op latere leeftijd huidkanker te krijgen.

Hygiëne

Vanuit SVZ passen we in onze zonnestudio uiteenlopende hygiëneregels toe. Omdat onze klanten ongekleed onder een zonnebank liggen, reinigen we de banken met gespecialiseerde schoonmaak– en desinfecteermiddelen.

Stuur ons gerust een bericht als je onze regels doorgenomen hebt en graag een zonnebanksessie zou inplannen.