Logo Zon & gezond

Ontdek onze
types zonnebanken

Ben je benieuwd welke types zonnebanken we in huis hebben? Dan kan je die op deze pagina ontdekken. Mocht je daarover nog verdere vragen hebben, kan je ons vrijblijvend aanspreken.

 

Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij je uitvoerig over verantwoord zonnen informeren. Let er wel op dat we zonnebanksessies sterk afraden voor mensen jonger dan achttien.

IMG
Prestige offen dpi

Ergoline
Prestige 1600

Deze zonnebank is uitgerust met rode lichten en uv-lampen. Het uv-licht is daarbij vooral op het bruinen gericht, terwijl het rode licht je huid verzorgt. Afhankelijk van je huidtype stellen we het geschikte programma in. Je hebt bij ons de keuze uit de drie volgende:

Sensitive

Belangrijk om te weten, is dat de Ergoline 1600 een zonnebank voor gevorderde zonnebankliefhebbers is. Toch beschikt het toestel over een programma voor beginnende zonners, namelijk Sensitive. Het bruinen zal langzaam opgebouwd worden, waardoor je een mooie teint krijgt. Na elke sessie zal je meteen resultaat zien!

De naam van het programma spreekt voor zich: het is ideaal voor gemiddelde zonnebankgebruikers. Net als bij het programma Sensitive is er direct resultaat te merken.

Dit programma staat garant voor een intensieve bruining. De lampen staan dan op 100 % vermogen ingesteld. Je bruine teint zal erg lang behouden blijven, vooral in combinatie met de zonnecosmetica van Devoted Creations.

Sun Angel
Duo 600

Dankzij de Sun Angel Duo 600 krijgen zowel je lichaam als je gezicht gelijkmatig een bruine kleur. In de zonnebank worden verschillende lampen gecombineerd. Die vervangen we tijdig voor een optimale bruining.

 

De zonnebank omvat bijvoorbeeld vitamine D-lampen. Je kan dus louter voor een vitamine D-programma kiezen. Dat komt niet alleen je huid, maar eveneens je spieren ten goede.

sunangel ergolione duo

Een zonnebanksessie of
een hydromassage boeken?

Maak vandaag nog je afspraak!