Logo Zon & gezond
Maatje meer minder IG

Gezond afvallen
met Straight Away

Even voorstellen: ik ben Jolanda en ik zou het leuk vinden om samen met jou de strijd tegen de kilo’s aan te gaan. Afvallen is nu eenmaal moeilijk, zeker als je het alleen moet doen. Ik ben ervan overtuigd dat als je af en toe een duwtje in de rug krijgt het proces een stuk makkelijker gaat.

Door mijn persoonlijke ervaring kan ik jou goed begeleiden en ondersteunen tijdens jouw strijd. Ik weet hoe moeilijk het is om met een gezonde levensstijl te starten. Aangezien ik alle valkuilen, dipjes en terugvallen zelf heb ervaren, kan ik jou doorheen het hele traject loodsen. Je zal merken dat Straight Away echt werkt.

Logo straight away

Hoe ik zelf met
Straight Away startte

Anderhalf jaar geleden ben ik zelf met Straight Away gestart. Ik moet zeggen dat ik eerst mijn twijfels had, omdat het al het zoveelste dieet was dat ik probeerde. Ik dacht: dit wordt vast weer niks. Toch ben ik er uiteindelijk aan begonnen en werd ik na één week al enthousiast.

Afvallen kostte me weinig moeite; ik hoefde niet de hele dag over eten na te denken en de kilo’s vlogen eraf. Het leek me heerlijk om zulke goede resultaten ook bij andere mensen waar te nemen – vandaar dat ik een Straight Away-coach ben geworden. Samen staan we sterk, samen bereiken we jouw doel!

Coach

Er zijn verschillende programma’s om te volgen, zodat je langzaamaan weer op een gezonde manier zonder de Straight Away-producten kan leven. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om ’s avonds met je gezin mee te eten, terwijl je overdag nog drie Straight Away-producten eet. Als je dan eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, kan je stabiliseren. Uiteraard hoef je dat proces niet alleen door te maken, maar samen met mij als coach.

Wil je een gezond
gewicht bereiken?

Wil je overtollige kilo’s kwijt? Ben je het zat om dat leuke jurkje niet meer aan te kunnen? Of ben je het zat om elke keer te zeggen “maandag begin ik met afvallen”? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Je denkt misschien “waarom zou het deze keer wel lukken”?

 

Wel, Straight Away is een dieet met veel afwisseling. Je hoeft niet de hele dag je eten af te wegen of erover na te denken wat je juist gaat eten. Bovendien zitten er in de Straight Away-producten belangrijke vitaminen en mineralen, waardoor je geen aparte voedingssupplementen hoeft aan te schaffen.

IMG
Prestige offen dpi

Personal coach
in Moerkapelle

Ik durf tegen niemand te zeggen dat afvallen makkelijk is. Je moet er echt achter staan en je levensstijl willen aanpassen om een gezond gewicht te krijgen en te behouden. Met het Straight Away-dieet krijg je helemaal gratis een persoonlijke coach die je helpt om bewuste keuzes te maken.

Ik geef je dat spreekwoordelijke duwtje in de rug of die schop onder je kont. Zo kan ik je helpen om valkuilen te voorkomen. Mijn motto luidt dan ook: samen staan we sterk, samen bereiken we jouw doel. Woon je in Moerkapelle of omgeving en heb je interesse in het Straight Away-dieet? Dan kan je altijd contact met mij opnemen.

Meer weten over
het dieet van Straight Away?

Stuur ons dan gerust een bericht!