Sun Angel Duo 600

De Sun Angel Duo 600 geeft gegarandeerd een gelijkmatige bruine kleur voor zowel het lichaam als het gezicht. Door de combinatie van verschillende lampen geeft de zonnebank rondom een perfect bruiningsresultaat. Omdat wij met de juiste regelmaat de lampen vervangen blijft er een goed bruiningsresultaat.
Deze zonnebank bevat ook vitamine D lampen.

De Sun Angel Duo 600 heeft ook de mogelijkheid om alleen het vitamine D programma aan te zetten. Dit is erg goed voor de huid, maar ook voor je spieren en alle andere voordelen van vitamine D.

Door de gezichtsanalyse kunnen wij garanderen om veilig te zonnen voor ieder huidtype. Wij zijn aangesloten bij Stichting verantwoord zonnen waardoor wij goed zijn opgeleid om een veilig zonneadvies te geven.

Let op: Zonnen onder de 18 jaar is niet verantwoord!Ergoline 770 Beauty Select

Deze zonnebank bevat zowel beauty light als UV licht. Dit betekend dat de huid na de zonnesessie zijdezacht aanvoelt. Wij kunnen de zonnebank instellen op ieder huidtype voor de mooiste bruiningsresultaten.
Je kunt de zonnebank instellen op 3 programma's:
Pure Beauty
Alleen de beauty lights staan dan aan
Wetenschappelijke studies bevestigen dat UV-vrij rood licht de collageenvorming bevordert, de textuur en het gevoel van de huid verbetert en rimpels vermindert. Ervaar het zelf met de Balance 770+.

Beauty & Sun
Voor iedereen, die naast de beauty Lights ook van de biopositieve effecten van het UV licht wil profiteren, is het programma Beauty & Sun de beste keuze. De rode beauty lights worden gecombineerd met een geringe UV-dosis. De bruining staat daarbij echter niet op de voorgrond. De lichte dosis UV licht geeft, ook bij regelmatig gebruik, een licht gebruinde teint.

Sun & Beauty
Het programma Sun & Beauty is perfect voor iedereen die een natuurlijke bruine kleur wil. Aangezien het rode licht de doorbloeding van de huid bevordert, wordt met een geringe UV-dosis een mooie en intensieve bruine kleur bereikt. Na de zonnesessie op de Ergoline Balance voelt de huid fluweelzacht aan. Voor een bijzonder aangenaam en fijne zon ervaring.

In combinatie met de zonnecosmetica van TanInc krijg je de beste bruiningsresultaten.